SocialXS, your clever help

SocialXS biedt aanvullende diensten om je te ontzorgen, tegen interessante tarieven.

Installatie-service

De plug&play SocialXS-Hotspot is zodanig ontworpen, dat deze door middel van een 1-2-3 stappensysteem eenvoudig zelf is aan te sluiten. Indien er langere netwerkkabel nodig is dan de standaard bijgeleverde kabel (1 meter), dan kun je dat tijdens het bestelproces aangeven.

Heb je toch de voorkeur om de SocialXS-Hotspot door een supersnelle SocialXS monteur te laten installeren, dan kun je dat ook al tijdens het bestelproces aangeven. Heb je in eerste instantie voor zelf installeren gekozen, maar wil je tóch een van onze monteurs inschakelen: laat het ons weten! In beide gevallen zal de monteur snel contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Het voordelige all-in installatietarief voorkomt dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De SocialXS monteurs weten van wanten! Ze zijn klantvriendelijk, technisch onderlegd en beschikken over een flinke dosis ICT kennis!

Internet

De internetverbinding in je bedrijf is de belangrijkste factor voor een stabiel en snel Wifi netwerk voor je klanten. Veel bedrijven beschikken wel over een internetverbinding, maar weten zelf niet wat de kwaliteit en capaciteit van de verbinding is.

Hoe meer personen en/of hardware, gebruik maken van de internetverbinding, des te meer bandbreedte (lees: capaciteit) is er nodig. Voorbeelden van plaatsen waar heftige pieken in internetgebruik zijn, zijn horecabedrijven waar gedurende de dag veel bezoekers ineens kunnen komen, of een evenement waarbij grote groepen mensen tegelijkertijd gebruik willen maken van internet om hun foto’s te uploaden naar de Social Media.

Hoewel de SocialXS-hotspot zo ontwikkeld is dat het bestaande bedrijfsnetwerk beveiligd blijft, kan het best zo zijn dat je toch een tweede internetverbinding wenst, om een duidelijke scheiding te hebben tussen het sociale (gratis WiFi) en bedrijfsnetwerk.

Om in die behoefte te voldoen, heeft SocialXS een eigen productlijn met internetverbindingen, waarmee je altijd verzekerd bent van een stabiel en krachtig genoeg Wifi netwerk. Deze internetlijnen worden betrokken via het netwerk van meerdere providers, om altijd op iedere locatie in het land de beste oplossing te kunnen bieden.

Interesse? Laat het ons weten.

SocialXS is partner van:

SocialXS UPC BusinesspartnerSocialXS UPC BusinesspartnerSocialXS Tele2 Businesspartner

SocialXS beveelt aan: