Marketing & Social Media

Social Media Marketing (SMM) is de nieuwe en effectieve manier om je bedrijf te promoten.
Door reclame te maken via bijvoorbeeld Facebook, groeit je bereik explosief en bereik je hiermee het publiek dat normaal gesproken
niet wordt bereikt. Hiermee bedoelen we dat de mensen die je op een directe manier weet te bereiken ook nog eens jouw boodschap aan al hun vrienden laten zien! Dit fenomeen noem je Consumer 2 Consumer marketing. Dit is een van de krachtigste en voordeligste manieren om reclame te maken.

Wist je bijvoorbeeld dat al 82% van alle internetgebruikers al actief is op Social Media en dat dat percentage nog steeds stijgt? Niet zo gek dus, dat geen enkele ondernemer nog om dit fenomeen heen kan. Bovendien is Social Media Marketing de meest kosten effectieve manier van promoten van je bedrijf!

Hoe kom ik aan mensen op mijn Facebook pagina

De SocialXS-Hotspot draagt bij bij het verkrijgen van aanzienlijk meer volgers (“Likers”) op Facebook. Iedere “Like” levert gemiddeld 130 nieuwe vrienden voor je bedrijf op, met wie je reclame en berichten worden gedeeld.
Hoe meer “Likes” je krijgt, hoe groter de vriendengroep wordt, hoe verder de reclame zal komen. Jouw nieuws zal zich gratis als een olievlek verspreiden.

En dan

Komt een bezoeker je bedrijf binnen en zoekt naar een gratis WiFi netwerk. Omdat jij de aanwezigheid van gratis WiFi duidelijk aangekondigde hoeft de bezoeker niet lang te zoeken. Hij vindt direct jouw gratis WiFi netwerk, dat jouw bedrijfsnaam heeft, en drukt met zijn smartphone of tablet of de “verbinden” knop. Direct wordt de bezoeker verbonden met jouw eigen WiFi inlogpagina. Nu kan de bezoeker het internet op door op de Facebook “Like” knop te drukken. De connectie tussen jouw bedrijf en de bezoeker is nu gemaakt! Automatisch! Zonder enige moeite heb je weer een waardevol contact in je database…

Ik heb steeds meer Facebook Likers

Mooi! Gebruik die contacten optimaal! Hoe meer Likers, hoe meer mensen jouw berichten automatisch op hun eigen Facebook pagina zien! Advertenties, nieuwe artikelen, last-minute aanbiedingen, sneak-previews, nuttige bedrijfsinformatie… Het plaatsen van allerhande informatie kost je slechts een wat tijd.
Tel uit het minimale aantal mensen dat je bereikt én de gigantische besparing van traditionele advertenties…!

Social WiFi ook voor jou? Natuurlijk!

Horeca

Tegenwoordig bieden de meeste horecagelegenheden hun gasten gratis Wifi aan. Het merendeel van deze ondernemers heeft een Facebookpagina. Natuurlijk heeft deze Facebookpagina als doel om door zoveel mogelijk mensen bekeken en “ge-Liked” te worden. SocialXS slaat een brug tussen het verschaffen van gratis Wifi en de Facebookpagina van de horecagelegenheid, en zorgt ervoor dat als de gast weg is, het contact tussen het bedrijf en de gast blijft bestaan, door plaatsen van nieuws, acties en andere marketing boodschappen!

Retail / MKB

Ook retailers kunnen anno 2013 niet meer zonder het aanbieden van gratis Wifi in hun bedrijf. Winkelende mensen die even snel een foto van dat leuke jurkje willen posten op Facebook; wachten aan de koffietafel bij je autodealer; een nummertje hebben moeten trekken bij de slager, het bezoek aan je favoriete kapsalon…Allemaal unieke gelegenheden voor een retailer om simpel en uiterst effectief zijn voordeel mee te doen, toch!
Houd het contact met die bezoeker vast; verander het vervelende wachten voor je klant in een positieve ervaring! Weet wie er in je zaak is geweest en zorg dat zijn vrienden jouw bedrijf ook leren kennen! Retail, doe je voordeel met SocialXS.

Evenementen

Een groot evenement trekt ontzettend veel mensen. Veel bezoekers zorgen voor een grote belasting van het mobiele netwerk. Door het plaatsten of het “kort huren van de long-range internetproducten van SocialXS, biedt het evenement de bezoekers altijd een krachtige oplossing om het internet te kunnen blijven gebruiken en het evenement meer te promoten door de toename van “Likes” van uw organisatie. Laten we eerlijk zien: wie wil zijn Facebookvrienden nu niet laten weten dat hij op een fantastisch evenement is..! De eigen Wifi pagina van een evenement laten sponsoren door adverteerders? Doe er dubbel voordeel mee! Geen sponsors / adverteerder voor het evenement? SocialXS heeft dé oplossing!